tiistai 8. maaliskuuta 2011

Naistenpäivänä

Uhhh! Söin juuri puolikkaan sellaisesta pyöreästä valkosipulista. Väkevää. Puhhh. On tuossa rintakehässä sellainen olo, niinkuin olisin tulossa kipeäksi, siksi tämä valkosipuli.

Kävimme siskon ja sen tyttären kanssa tänään Loimaalla, mutta siellä ei ollut ketään kotona, joten palasimme samaa reittiä. Loimaa näytti ihan hyvältä edelleen, olen käynyt siellä viimeksi noin 44 vuotta sitten. Paluumme jälkeen siirsimme itsemme Tampereen keskustaan, tytär halusi käydä kauppaa.

Odottelin siskoa ja tytärtä seisoskellen tuulisella Kuninkaankadulla, paleli jo hiukan, pukeutumiseni ei sopinut säähän. Eri kokoisia ja näköisiä hytiseviä ihmisiä liikkui edes takas, vaappuen lähestyi myös Kassi-Alma, ts kahta paperikassia kuskaava vanhahko nainen. Hän kurkisteli roskiksiin, ei näyttänyt palelevan ollenkaan. Yhtä roskista hän tutki hiukan kauemmin, hetken kuluttua hän nosti sieltä ruusun, ehjän hyväkuntoisen ruusun! Laittoi sen kassiinsa niin, etä kukka näkyi kaikille ja lauleskellen vaappui tiehensä. Ruusunsa kera.




Hyvää Naistenpäivää!