tiistai 1. kesäkuuta 2010

Kolmas ensimmäinen

Tiistai 1.6.2010 klo 20.54

Nisu pureskelee oksia, minä lojun riippumatossa ja odotan, että nuotio palaisi hyvälle hiillokselle, jotta saisin lahnat grillattua. Lahnaapa ei juuri kannattaisi grillata, eikä varsinkaan näin pieniä, mutta kun ne on palkaksi saatu ja sanottu, että syödään, niin pitää ainakin yrittää.

Karnevaalit meni hyvin. Väkeä piisasi vaikka sateli pitkin päivää. Ohjelma oli monipuolinen ja hyvin rakennettu. Minä olin kohtuullisen hyvä, en loistava, mutta eipä tarvikkaan olla. Iso A puheissa hoiti sen puolen loistavalla stand upilla. Ainoa asia, mikä itsellä meni melko kehnosti, oli viimeinen harppusooloni myöhäisen illan bändille, Joe lauloi ja Heikki Salon bändi soitti. Hyökkäsin lauteille harpun kanssa, kun en malttanut olla sieltä poiskaan.

Duo Aitimus keräsi runsaasti katseita ja huomiota ja enpä ihmettele, näyttävät naiset näyttävissä asuissa jo sinällään kääntävät päitä. Puhumattakaan esityksestä, joka oli hyvä. Naiset käyttivät takahuoneena baarin yläkerrassa olevaa tilaa, jonka baarin jätkät myös omistavat. Tila on myynnissä, mutta kuulin, että vuokraus saattaisi tulla myös kyseeseen. Neliöitä on 55, vuokra ehkä 10€/neliö, kohtuullista, sanoisin. Sis. alv. Kiinnostuimme oitis, juttu selvinnee lähiaikoina. Tilasta on tehty kuulema ostotarjous, mutta summa ei vastaa myyjien odotuksia. Meillä siis ehkä olisi mahdollisuuksia, mikäli myynnissä ei ole kiirus. Voisimme nimittäin aloittaa vasta elokuussa.

Haaveilen jo siitä, että saan yksiöni asumiskäyttöön! Työkalut, soittimet siis ja tietokoneet työhuoneelle ja ei tarvitsisi väistellä ja pujotella asunnossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti