maanantai 14. kesäkuuta 2010

Viides alkuräjähdyksestä

Maanantai 14.6. klo 16.56

Hyttyset syöpi. Ei niitä hirveen paljoa ole, mutta nekin vähät mitä on, ovat nälkäisiä. Istun Reuharinniemessä rannalla, söin eväitä juuri - tuorekurkkua ja karjalanpiirakoita. Olen liikkeellä polkupyörällä. Pitää persausta totuttaa satulaan, koska torstaina lähden polkemaan Jämsänkoskelle. Ajelen maaseutureittiä, Pohjaslahden kautta Eräjärvelle ja sieltä pikkuteitä Jämsään. Siksakkia, matkaa tulee n. 30 km enemmän, kuin suorinta tietä, mutta eipä tarvitse olla rekkojen reuhdottavana.

Nyt hyttyset ovat jo niin innoissaan, että on parempi poistua. Retkilistaan pitää muistaa kirjoittaa HYTTYSMYRKKY!


myöhemmin illalla


Lauantaina vietin Pispalailtaa, olin Pau-housen kirpparilla ja Rajaportilla perinnesaunassa. Saunalla oli erinomainen hanuristi, himpskatin hyviä omia piisejä ja mainiota esiinymistä.

Myöhemmin saunottuani tulin kutsutuksi Kopsa-Miettiselle istumaan, oli kolme kuvataiteilijaa Vuoristo-Karabahista, edellämainittu hanuristi ja Sebastian, joka oli taitelijaryhmän oppana. Söimme nieriää ja lohta ja hörhellyksiä, nautimme tilkkasen alkoholia ja puhuimme niitä näitä. Mainio ilta, jota jatkoin vielä Kujakollissa ja Pulterissa.

Kujakollissa kuulin, että se yläkerran tila on myyty. Tosin viereinen huoneisto on vuokrattavissa, mutta epäilenpä sen saatavuutta köyhälle yhteisöllemme. Takuuvuokrat ja kaikki. Hmph. Kattellaan.

Pulterissa opastin sokeaa isoisää tutkimaan tyttärentyttärensä kasvoja koskettamalla. Vanhus nautiskeli ja naureskeli. Hyvä ilta!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti