perjantai 15. lokakuuta 2010

Joskus asiat toimii

Aina ei mene niinkuin suunnitellaan ja joskus menee vielä paremmin. Paljon on kaikkea ja lisäksi on vielä jotain muutakin. Eipä kummempia paitsi joskus. Mitähän vielä keksis...

Aloitan keskiviikosta, sillä sitä ennen ei ollut paljoakaan muistettavaa. Kai, en muista. Keskiviikkona menimme Muijan kanssa tatuleeraukseen Nokialle. Muijalla jatkettiin köynnöstä ja minulla paranneltiin ötököitä. Paan joskus kuvat tänne.

Tatuleeraaja kertoi ystävästään, joka oli saanut erään työn yhteydessä seitsemän hehtaaria maata Kurusta. Vau, se on iso ala ja hienoa korpimaata, tiedän suunnilleen, missä ala sijaitsee. Kysyin Tatulta (nimi muutettu, myös ääni), että mahtaisiko tämä maanomistaja vuokrata minulle paria aaria, että voisin laittaa kodan, huusin ja tulipaikan. Tämä on ollut haaveeni melko monta vuotta, nyttemmin vielä aktiivisempana. Tatu lupasi kysyä. Siinä samassa soi puhelimeni.

Vanhempi herrasmies soitti ja jutteli, että niin sinulla on ollut Keltaisessa Pörssissä ilmoitus, että haluaisit maatilkun. No minulla olisi täällä Kurussa maata parikin palstaa, joista toinen voisi sopia sinulle. Ja ei hän rahaa vuokrana haluaisi, jos töitä vähän tekisit, vesurilla karsisit pusikkoa ja muuta. Herra kiesus, tämähän oli juuri sitä, mitä olin haaveillut! Ilmoituksessa en maininnut, että voisin työllä maksaa, siitä olin vain haaveillut.

Ensi viikolla menemme maanomistajan kanssa katsomaan paikkaa. Olen erittäin mielissäni. Viime viikolla palkkatukiasia - tänään aloitin hommat - ja nyt tämä pala korpea. Eipä harmita, vaikka autosta vietiin pari tärkeää ajamiseen vaikuttavaa osaa (kilvet) ja sakotkin sain (auto katsastamatta).

Elämä ottaa, elämä antaa, joskus se pettää, mutta aina se kantaa.

Nyt minä lähden kauppaan ostamaan perjantaiherkkuja.
 

4 kommenttia:

  1. Täällä pitäs olla feispuukin tyyliin "tästä pidän"-nappi.

    VastaaPoista
  2. Onneks olkoon, blogista ja maatilkusta.

    VastaaPoista
  3. Bloggerissa ei ole tykkää-nappia.
    Täältä löytyy vain nappivalikko: mielenkiintoinen, hauska tai siisti.
    Jätin itsekin sen asentamatta, koska se oli mielestäni tyhmä. Kommentoidaan ;)

    VastaaPoista
  4. Joo Nappivalikko on huono. Joissain blogisysteemeissä on se peukkujuttu. Mut kylhän voi kirjoittaa, että hyvä, tai huono, tai vaikka ihan kiva parin kaljan jälkeen.

    VastaaPoista