perjantai 5. marraskuuta 2010

Punajuuret ja maailmankaikkeus

Punajuuret ovat kohta riittävän kypsiä säilöttäväksi. Ennen kuin menen keittiöön jatkamaan ko prosessia, niin esittelen kuitenkin päivän aiheen:

"Kehostamme 60-70 % on vettä, samoin 60-70 % planeettamme pinnasta on veden peitossa. Löydämme kehoistamme noin 1 % suolaa, kuten planeetastammekin. On mielenkiintoista todeta, että löydämme myös kultaa tai mitä tahansa hivenainetta samassa suhteessa Maaplaneetasta kuin omasta kehostammekin. Tämä on mikrokosmos – makrokosmos. 

Vesi pitää kehossamme huolen siitä, että seisomme molemmat jalat maassa ja voimme kumartua ja nousta tästä asennosta uudelleen ylös, koska vesi on tyypiltään dipoli, kaksinapainen. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisessa vesimolekyylissä on plus- ja miinusnapa, joita ympäröi sähkömagneettinen kenttä, jonka värähtelytaajuus voidaan myös mitata. 

Samalla tavoin myös planeetallamme on plus- ja miinusnapa, joita ilmakehämme ympäröi. Mielenkiintoista on sekin, että ilmakehämme vastustus osoittaa samaa arvoa kuin aivojemme sähkövirta, nimittäin 7,83 Hz (Schumannin resonanssi)."
http://www.ruohonjuuri.fi/ekotietoa/ruohonjuuri-blogi/2562010-lahdevesi/

Juomastamme vedestä tulee vertamme noin kymmenessä minuutissa, kertoo tuo samainen tiedonlähde. Ei ole ollenkaan samantekevää, mitä ja millaista vettä juomme. Helposti otaksun, että kaivosta tai lähteestä nostettu vesi on parasta, vesijohdoissa kulkevaa vettä on sormeiltu "terveellisemmäksi":

"Vesijohtovettä desinfioidaan joko klooraamalla tai otsonoimalla, joskus myös UV-säteilyllä. Kloorauksen ja otsonoinnin haittavaikutukset ovat suhteellisen pienet, joskin esimerkiksi hyvin bromidipitoisen veden otsonoiminen voi synnyttää veteen bromaatteja, jotka voivat olla karsinogeenisia. Huonolaatuinen vesijohtovesi saattaa sisältää jopa yhdeksäätoista putkistosta liuennutta eri metallia."
http://fi.wikipedia.org/wiki/Vesijohtovesi

Ihmisten ja maan välillä on siis tietty harmonia, samat määrät vettä ja muuta ja se sama perussyke, Schumannin resonanssi:

Tapio Tuomi: Hyvin matalataajuisten (ELF) radioaaltojen resonanssi ilmakehä-aaltoputkessa. Aallot heijastelevat maanpinnan ja ionosfäärin välissä koko maapallon laajuudelta. Perustaajuus on noin 8 Hz, ja muutama ylätaajuus on myös havaittavissa. Aaltoja synnyttävät maasalamat eri puolilla maapalloa.

Ilmassa kulkee resonanssi, värähtely, jonka synnyttää maasalama. Ihminen resonoi, värähtelee, samalla taajuudella ollessaan lepotilassa, valveilla - jo silmiä avatessa - resonanssi muuttuu korkeammaksi, noin 13 Hz:iin ja siitä ylemmäksi. Kyse on siis aivosähköstä, otaksun. Nyt onkin syytä hiukan huolestua - että siis mitä, maapallo värähtelee samalla taajuudella aivojemme kanssa, kun nukumme? Tai joogatessamme, tms. 

Entä jos maapallon värähtely muuttuu? Kuinka käy nukkumisemme? Jostain luin - saattoi olla joku mielipidepalsta - , että  maapallon värähtely nousee koko ajan, ja että vuonna 2012 (oletettu maailmanlopun vuosi) se olisi 13 Hz, mikä on siis sama lukema, kuin ihmisen värähtely hereillä ollessa. Uhh, saadaanko nukuttua enää? 

Nämä tiedot eivät ole samasta lähteestä, vaikka niitä kaikkia netistä tutkinkin. Hämmentävää kuitenkin. Eikö pitäisi ihmisen tehdä kaikkensa, että maan ja ihmisen välinen harmonia ja tasapaino säilyisi? Itse en ainakaan uskaltaisi lähteä venkoilemaan asian kanssa. Maapallo on niin iso laitos ja suuri systeemi, että jos se ottaa jonkun suunnan, niin meneppä sitä heivauttamaan sitten.

No, toimitaanko nyt näin, ottavatko ihmiset, ne jotka päättävät, tämän huomioon? No ei, toteamme yhdestä suusta. Ilmastomuutos ja sitä edesauttavat toimet, esim sade- ja muiden metsien tuhoaminen, etenevät edelleen. Neste Oy:llä on menossa palmuöljyprokkis, jolla luulevat tekevänsä hyvää ("Vähänpä he tiesivät." - Kurt Wonnegut). Jokainen pisara palmuöljyä on vesipisara pois janoisen suusta. Maapallon tasapainoa hetkutetaan ja miksi? No siksi, että osakkeenomistajat saisivat enemmän rahaa! Jumalauta. 

Punajuuret keittiössä odottavat - taikka ne mitään odota, ne on keittämällä jo tapettu - prosessin jatkoa. Etikkaa, sokeria, mausteita... Lopuksi siteeraan Tuntematonta Palindromitaiteilijaa:

En jaksa, pillu, kulli, paska, jne.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti